Gymea Bay -

Scope:

The clever re-design of a main bathroom space to create a new shower alcove, with mudroom cupboard & concealed study nook on the reverse side.

This approach maximised the main bathroom footprint, as well as utilising previous void areas to create extra storage & the concealed study nook.

We refurbished the powder room, introducing a muted, monotone feel - with a palette of black, white & grey. Along with selecting artwork & new furniture pieces to furnish some of the existing living areas in the home.

Services Rendered:

Full design services, bathroom planning, layout and CAD design drawings/documentation. Guest room refurbishment details and documentation. Finishes and material selections & specifications. Furniture and artwork sourcing and selections.

Residential

Gymea Bay, NSW

Date: 2020-2021

 

Photography: by KSID &

Daniella Photography.