UPSTAIRS

Bar.

UPSTAIRS BAR - AT THE BASEMENT

PROJECT DATE: 2013-2014
ADDRESS: Macquarie Place | NSW 2000

SCOPE: 

The small 'UPSTAIRS' bar that adjoins the renowned music venue -The Basement. Our brief was to retain the bones of the existing space but to completely reinvent and overhaul the interior. The clients also wanted to rebrand the space with its own identity - to differentiate it from "The Basement" venue below.

SERVICES RENDERED: 

Creative direction, planning, CAD documentation, joinery detailing, signage design, furniture selection, finishes selection, lighting selection and layout. Concept design for the direction of new logos and branding.

BUILDING & APPROVALS: Coreserve Pty Ltd

GRAPHIC DESIGN: Southern Design Pty Ltd

PHOTOGRAPHER: Daniella Stein  www.daniellaphotography.com.au

  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • https://au.linkedin.com/in/kylie-sin

©2019 Copyright KSID. All Rights Reserved.